ABB visar framtidens digitala teknik på Hannovermässan

Under Hannovermässan 1-5 april kommer ABB att visa hur smart digital teknik allt mer förändrar fabriker och industrier och hur både stora och små företag påverkas av detta.

iHubs Sweden Industriell IT ABB visar framtidens digitala teknik på Hannovermässan

Bilden ovan: Vid årets Hannovermässa kommer ABB att visa teknik för det samarbete och den digitalisering som ligger till grund för omvandlingen inom industrin. Foto: ABB.

Vid årets Hannovermässa kommer ABB att ge glimtar av det omvälvande samarbete företaget har med många partners och hur digitalisering ligger till grund för samhällets hela omvandling. Läs mer om ABB på Hannovermässan.

Framtidens fabrik

Under temat Framtidens fabrik kommer ABB att visa massanpassning en verklighet idag. En rad av ABB:s digitala produkter gör det möjligt, allt från YuMi-samarbetsrobotar till SuperTrak-flexibla transportsystem som flyttar delar från en station till en annan.

Skräddarsydda lösningar

ABB Ability kommer också att visas för besökarna. Den gemensamma digitala plattformen erbjuder skräddarsydda lösningar som förbättrar produktiviteten i ett antal olika branscher.

Digital tvilling

Under Hannovermässan kommer även ett partnerskap med Dassault Systèmes att visas. Här ges utrymme för avancerad digital tvillingteknik där kunderna kan testa sin verksamhet och ABB-lösningar genom virtuella representationer av fabriksmodeller och produktlinjer.

Sverige partnerland på Hannovermässan

Sverige har i år en mycket central plats som partnerland för Hannovermässan. ABB tar tillfället i akt och presenterar sina världsledande smarta industrilösningar i såväl en egen monter som i den svenska paviljongen, där Sverige presenteras som ett växthus för medskapande och innovation. Läs mer om Sverige som partnerland.

Nominerad för Hermes Award

ABB, som har deltagit i Hannovermässan under 70 år, har listats som en av de tre nominerade till det eftertraktade Hermes-priset för excellens inom industriteknik. Priset kommer att delas ut under mässans öppningsceremoni den 31 mars som ett bevis på framstående produkter, innovationer och lösningar.

envelope-o print twitter facebook linkedin

Relaterat innehåll