Process IT 2020.

ProcessIT-dagen 2020 blev en succé

Den årliga Process IT-dagen ägde rum den 11 mars i Piteå och blev en succé!

iHubs Sweden Industriell IT ProcessIT-dagen 2020 blev en succé

Den årliga Process IT Innovations-dagen ägde rum den 11 mars i Piteå och blev en succé! Temat för Process IT-dagen 2020 var artificiell intelligens samt hållbarhet. Dagen erbjöd föreläsningar, seminarier och föredrag kopplade till forskning och arbete inom bland annat processindustrin.

Under dagen visades det upp en hel del intressanta projekt ifrån det gångna året. Regionala företag som arbetar med artificiell intelligens presenterade sitt arbete & forskning samt diskuterade de etiska och juridiska aspekterna av införandet av artificiell intelligens.

Se filmen från Process IT-dagen 2020

ProcessIT-dagen 2020 filmen

ProcessIT-dagen 2020 filmen

Det andra deltemat av dagen behandlade ämnet hållbarhet och omsorg, med bland annat föreläsningar om vätgas som alternativ för basindustrin och MR-hjälpmedel för ungdomar med autism.

En mer detaljerad presentation av dagen samt enskilda presentationer av de olika projekten kommer inom kort.

envelope-o print twitter facebook linkedin

Relaterat innehåll

Kontrollrum för automation. Foto_ Epiroc.

Epiroc etablerar innovationscenter i Luleå

Industriell IT

Epiroc etablerar sitt nästa regionala teknologi- och innovationscenter för digitalisering, elektrifiering och automation i Luleå. Det nordiska innovationscentret är det första av sitt slag i Europa och ska verka för att utveckla kompetens och driva på utvecklingen inom digitalisering, elektrifiering och automation i gruv- och bergbrytningsbranschen. Epiroc har tidigare etablerat liknande regionala center i Australien, […]

Publicerad: 25 februari, 2021